O inregistrare video de calitate!?
Multi oameni care lucreaza in acest domeniu va spun ca folosesc camere profesionale, dandu-va o multime de detalii tehnice despre echipamentul aflat sau nu in dotare. Scopul nostru este sa aveti o inregistrare video de calitate, ceea ce inseamna ca materialul final pe care vi-l prezentam este la fel de usor de vizionat ca oricare dintre programele unui post de televiziune.
Folosim camere video HD (inalta definitie), care pot filma atat in formatul standard cat si in HD. Noul format 16:9 ofera o viziune mult mai apropiata de cea a ochiului uman. Intotdeuna folosim trepiedul pentru a inlatura senzatia neplacuta de miscare a imaginii. Multumita microfoanelor suplimentare fara fir, veti auzi impecabil ambianta si, de ce nu, soaptele dvs.

Montaj
Acest procedeu este esential in limbajul televizual. Prin montaj se pun in evidenta anumite momente, se creeaza un ritm al filmului, dar mai ales un fir epic, o povestire. Montajul nu inseamna o multitudine de efecte, tranzitii si texte aplicate fara rost.

Coloana sonora
Montajului i se adauga si o coloana sonora, tinand cont si de preferintele dvs. muzicale. Vom folosi muzica doar pentru a anima meniul, Intro-ul si alte cateva momente, in rest se va pastra sunetul captat in timpul filmarii.

Pe scurt, iata ce va punem la dispozitie:
- o filmare dinamica
- imagini filmate de pe trepied, fara schimbari de culoare, luminozitate sau claritate
- un montaj fara efecte de prost-gust
- un sunet fara distorsiuni
- un dvd prezentat intr-o maniera profesionala
- un cameraman care va filma tot timpul, fara a gasi tot felul de scuze, pentru a capta momentele cele mai importante ale nuntii dvs.


o poveste " spusa " frumos