Combinarea creativitatii, a stilului unic de filmare si al montajului ritmic ne-a permis sa depasim asteptarile clientilor. Puteti vedea toate acestea urmarind clipurile de mai jos.
Pentru a viziona filmele aveti nevoie de Adobe Flash Player

     

 

Salut. Nu stiu ce as mai putea spune. Filmul este excelent, cadrele sunt superbe, montajul profesionist si fara efecte tampite. Pui accentul pe filmare si nu pe montaj, montaj pe care insista toti "amatorii" (inimioare, tranzitii, etc). Oricum, comentariul meu este lipsit de sens pentru ca sti deja aceste lucruri. Multumesc (Tibi)

Multumim mult! Avem pentru totdeauna imaginile celei mai frumoase zile din viata noastra, prelucrate "ca la carte", cu stil si precizie pentru fiecare secunda si corelate cu acorduri muzicale distinse. Fiecare filmulet realizat de tine te face sa tresari si sa iti doresti sa fii tu actorul principal! Am fost norocosi sa te avem pe tine alaturi de noi in acele momente nemuritoare." (Lavinia si Ionut)

Suntem noi... acompaniati de orchestra timpului ce trece si care da forme amintirilor din ce in ce mai sterse... Filmuletul este singurul nostru martor al minunatului eveniment ce ne-a l egat pe vecie!!! (Oana si Cristi)

L-am ales pe Doru sa ne filmeze nunta bazandu-ne mai mult pe....intuitie.Si cand l-am vazut la treaba, am stiut dupa primele 15 minute ca rezultatulo sa fie unul care sa ne intreaca asteptarile. Pe tot parcursulevenimentului Doru era cand sus pe un scaun, cand aproape intins pe podea,cautand unghiuri de filmare numai de el stiute. Rezultatele? Impresionante!Profesionalism in toata puterea cuvantului! Avem o super filmare si un super montaj pentru care, Doru, iti multumim inca o data. (Alina si Cristi)

Sotiei mele i-a placut mult montajul. Ca si pe mine, a impresionat-o mult meniul (superb fiind comentariul ei) dar i-a placut si restul. Ca prin farmec au disparut toate cerintele de genul "efecte speciale", "valuri", "carti care se deschid" si altele. Am intrebat-o "esti sigura ca iti place?" "Da, se vede mana de profesionist." "Si de ce m-ai innebunit pana acum sa ti se puna efecte speciale?" "Pai nu am stiut ca se poate si altfel..." Eu sunt fericit ca ii place si ei pentru ca montajul este cu adevarat frumos. Ieri seara Adina a mormait ceva de genul "isi merita toti banii" asa ca a fost chiar multumita... (Adina si Pavel)

Am vazut montajul, a iesit super, eu una sunt extrem de incantata. Multumim tare mult. (Mihaela si Denis)