Nu am nevoie, am deja un fotograf…
Toata lumea angajeaza un fotograf pentru a surprinde imaginea nuntii lor. O inregistrare video este o optiune suplimentara, daca bugetul o permite…

Un prieten tocmai si-a cumparat o camera video…
… asa ca un coleg de treaba cu o camera mica va filma toata nunta?! Si dvs ati putea gandi la fel, dar luati in considerare argumentele unor profesionisti si alegeti oameni specializati pentru a va filma nunta. Aveti nevoie de cineva cu experienta necesara sa obtina rezultate de calitate, pentru ca nu va fi o a doua sansa; acesta este un eveniment cu care nu va veti mai intalni. Am auzit atatea povesti despre rude care au camere video dar, cu tot respectul, nu inseamna ca vor face o treaba buna ptr dvs. Noi avem experienta in filmarea nuntilor si nu vom ramane fara baterii sau caseta in momentele cruciale. Mai mult, ganditi-va ca invitatii ar trebui sa se bucure impreuna cu dvs. Va rugam,  ganditi-va la acest lucru important, angajati profesionisti.

De ce sa ma deranjez pentru o filmare video pana la urma?
Nunta ta poate contine multa animatie si ambianta. Gandeste-te la oficierea religioasa, la promisiunile facute in fata altarului, la muzica, la rasetele invitatilor, la speech-uri, glume, toast-uri, artificii, muzica din discoteca sau orchestra… Ar fi pacat sa pierzi pentru totdeauna toate lucrurile acestea daca nu alegi sa ai si o inregistrare video.

Nu dau bine pe camera…
Nimeni nu arata bine sau nu se simte in largul sau atunci cand o camera video este in apropiere. Noi stim lucrul acesta, asa ca vom fi discreti. Vom filma pe focala lunga asa ca nu veti simti prezenta camerelor, mai mult nu vom regiza nici un cadru. Acesta este stilul cinéma-vérité: inregistram ceea ce se intampla, fara a interveni.
Nimeni nu constientizeaza ca se filmeaza datorita faptului ca abia ne puteti observa, iar rezultatele sunt pe masura, si anume, naturaletea celor surprinsi de camera de filmat.

Nu vrem lumini sa ne orbeasca!
Noi nu folosim lumini.

Ma voi simti incomod…
Clientii nostri rareori au observat ca am fost prezenti acolo. Daca nu ne simtiti prezenta,  cum va putem face sa va simtiti incomod?

Nu vrem intrusi!
Nu deranjam pe nimeni, nu regizam absolut nimic. Vorbim foarte rar, pentru ca nu dorim ca vocea noastra sa fie inregistrata pe banda. Credem ca nici dvs nu va doriti lucrul acesta!

Putem vedea alte filmari?
Desigur, sunt cateva exemple pe acest site. Va rugam sa folositi pagina de contact. Daca nu suntem angajati va vom arata si alte inregistrari.

Pot avea intreg materialul filmat?
Da, fie pe DVD, fie pe casete miniDV.

Cameramanii se vor imbraca in costum?
Desigur, mie si colegilor mei ne place sa fim imbracati elegant si ne ajuta sa ne „confundam” cu invitatii pentru a putea filma fara sa atragem atentia.

Cat de personalizat va fi filmul?
Filmul nuntii va fi unic, realizat dupa gustul dvs. Nu suntem o linie de productie care asambleaza suruburi de 6 mm. La fel cum sunteti dvs, un cuplu, filmul creat va fi inconfundabil.

Am nevoie de 2 camere video?
DA, pentru ca o camera video nu poate filma in 2 locuri in acelasi timp! Sa luam un exemplu: camera A filmeaza preotul in biserica iar camera B filmeaza reactiile mirilor, socrilor etc. Montajul poate crea privitorului senzatia filmarii cu mai multe camere video dar numai in regim de film, unde fiecare actiune este filmata de mai multe ori si din mai multe unghiuri.

Am nevoie de montaj?
Acest procedeu este esential in limbajul televizual. Prin el se pun in evidenta anumite momente, se creeaza un ritm al filmului, dar mai ales un fir epic, o povestire. Montaj nu inseamna o multitudine de efecte, tranzitii si texte aplicate fara rost. Materialul filmat trebuie taiat si atent aranjat intr-o ordine fireasca, dupa anumite reguli. Se fac capitolele si materialul este pus pe DVD. Dureaza aproximativ 40 zile pentru a finaliza aceasta etapa.

Care este durata optima a filmului nuntii?
Aproximativ 2 ore sunt suficiente pentru a acoperi toate momentele importante si pentru a nu plictisi spectatorii. Materialul nemontat poate avea aproximativ 6 ore si, la fel ca un MAKING OF…, poate avea audienta mai mare decat filmul!

Cum pot proteja inregistrarile?
Simplu, prin conversia in format DVD. Un disc DVD ofera o calitate exceptionala a imaginii si a sunetului, este foarte larg raspandit si rezista aproximativ 100 de ani!
Daca aveti casete in formatele VHS, mini DV, nu mai asteptati, transferati-le pe DVD ACUM!

De ce noi?
Ne dorim cu adevarat sa va filmam nunta si ne place intr-adevar ceea ce facem. Vrem sa va redam prin intermediul inregistrarii o imagine cat mai apropiata de cea pe care ati trait-o dvs. Folosim cea mai buna tehnica din acest domeniu, iar experienta noastra este fara egal.
Clientii nostri sunt celebritati dar si persoane obisnuite, intr-un cuvant, oameni care isi doresc ce-i mai bun. Ne vom intalni pentru a va asculta ideile si vom realiza un film care va va face sa retraiti atmosfera din ziua nuntii din nou.